Cenforce 200mg

cenforce-200-erectiepillenCenforce 200 mg sildenafil erectiepillen zijn een geneesmiddel dat helpt bij de behandeling van mannelijke impotentie. Simpel gezegd werkt door de bloedtoevoer naar de penis van het lichaam te vergroten. Dit helpt mannen bij het krijgen en behouden van een erectie wanneer ze opgewonden zijn.

Het behoort tot een klasse erectiemiddelen die bekend staat als fosfodiësterase type 5 (PDE 5) -remmers. Onderzoekers ontdekten onbedoeld het vermogen ervan om ED bij mannen te behandelen terwijl ze het mogelijke gebruik van PDE 5-remmers voor hypertensie en angina pectoris onderzochten.

Een groot voordel van cenforce 200mg erectiepillen is dat je het zowel op een lege maag als met voedsel kan innemen. Neem het ongeveer 30 minuten tot een uur voordat je seksuele activiteiten onderneemt. Hoewel de werktijd van persoon tot persoon verschilt, duurt het gewoonlijk 30 minuten tot een uur.

Als je voor de eerste keer erectie-pillen gebruikt, kan je overwegen in plaats daarvan een kleinere dosis nemen, zoals cenforce 100 mg, 150 mg en opwerken tot 200 mg Cenforce.

Sterkte

200 mg

Werkzame stof

 Sildenafil Citraat

Fabrikant

Centurion Laboratories Pvt. Ltd.

Gebruik van Cenforce 200 mg pillen

Zoals hierboven beschreven behandelt cenforce 200 pillen (100, 150 en 200mg) erectiestoornissen (impotentie). Erectiestoornissen zijn een seksuele stoornis bij mannen waarbij ze niet in staat zijn om een erectie te krijgen die hard genoeg is voor geslachtsgemeenschap. DIt kan er voor zorgen dat mannen zich niet goed in hun vel zitten en eigenlijk de step niet durven te zetten om dit bespreekbaar te maken met de huisarts. Cenforce 200mg biedt daarom een uitweg omdat dit vrij verkrijgbaar is op het internet en er geen recept benodigd is om cenforce 200 te kopen.

Cenforce remt als PDE 5-remmer de PDE 5-enzymen die ervoor zorgen dat de penis slap wordt. Het verwijdt de bloedvaten, waardoor de bloedtoevoer naar het penisgebied toeneemt. Het is belangrijk om in je achterhoofd te houden het cenforce geen wondermiddel is die jou voor een paar uur een stijve penis bezorgt. Het is belangrijk dat je opgewonden raakt zodat de werkzame stof sildenafil citraat haar werk kan doen. Een seksuele prikkeling is dus een must om maximaal te kunnen genieten van de werking van cenforce erectiepillen.

Interacties met eten en drinken:

Alcohol – Dit erectiemiddel kan mogelijk je bloeddruk verlagen en alcohol kan dat effect versterken. Het gebruik van alcohol met Sildenafil kan problematisch voor je zijn, waardoor de bijwerkingen toenemen. Vermijd daarom ten koste van alles alcohol terwijl je cenforce pillen gebruikt.

Grapefruit – Als je Sildenafil erectiemiddelen gebruikt, moet je voorkomen dat je dagelijks te veel grapefruit of grapefruitsap eet of drinkt. Grapefruit kan de hoeveelheid sildenafil citraat in het lichaam namelijk verhogen, waardoor het langer duurt voordat het cenforce 200 erectiemiddel inwerkt.

Bijwerkingen Cenforce 200

Hoewel Cenforce 200 veilig in gebruik is, heeft het net als elk ander medicijn bepaalde bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen kunnen zijn:

  • Hoofdpijn of duizeligheid
  • Blozen (warmte, roodheid of tintelend gevoel)
  • Abnormaal zicht
  • Maagzuur, misselijkheid of maagklachten
  • Slaapproblemen (slapeloosheid)
  • Spierpijn of rugpijn
  • Loopneus of verstopte neus

Wanneer je bijwerkingen van cenforce 200 pillen ervaart en hier last van hebt is het een optie om te kiezen voor een andere soort erectiemiddel. Bij bijwerkingen die niet weggaan is het altijd belangrijk om direct je arts te informeren.