Levitra Vardenafil

levitra-vardenafil-erectiemiddelenLevitra 20 mg is ontwikkeld om erectiestoornissen bij mannen te behandelen. Levitra bevat een aanzienlijke hoeveelheid vardenafil, dat helpt de bloedstroom in de penis te verhogen. Deze boost in de bloedcirculatie resulteert in een erectie wanneer een man seksueel opgewonden raakt. Het opgewonden raken en zijn is wel een vereiste om de maximale werking te krijgen van Levitra erectiepillen. Bayer HealthCare Pharmaceuticals produceert Levitra in verschillende sterktes, zoals 20 mg, 40 mg en 60 mg vardenafil.

Sterkte

20mg, 40mg, 60mg

Werkzame stof

Vardenafil

Fabrikant

Bayer HealthCare

Hoe werkt Levitra

Levitra bevat een fosfodiësterase type-5 (PDE5)-remmer genaamd vardenafil. Dit erectiemiddel maakt het gemakkelijker om als man een erectie te krijgen wanneer dit niet lukt vanwege een vorm van erectiestoornis.

Bij opwinding geeft het weefsel in de penis een chemische stof af, cyclisch GMP (cGMP) genaamd, die vasodilatatie (verwijding van de bloedvaten) veroorzaakt, waardoor de bloedtoevoer naar de twee cilindrische kamers (corpora cavernosa genaamd) van de penis toeneemt, waardoor een erectie ontstaat.

PDE5-remmers, zoals Levitra, voorkomen dat een enzym (fosfodiësterase) het cGMP afbreekt. Als gevolg hiervan blijven de bloedvaten langer verwijd, waardoor een langer aanhoudende erectie ontstaat.

Het is belangrijk om te weten dat Levitra geen erectie veroorzaakt zonder seksuele prikkels (bijvoorbeeld voorspel).

Voedsel en alcohol

Dranken zoals alcohol en grapefruitsap kunnen een wisselwerking hebben met Levitra-pillen en sommige bijwerkingen veroorzaken, dus het is beter om ze te vermijden. Tot slot moet ook vetrijke maaltijden vermeden worden, dit omdat deze namelijk het effect van levitra vardenafil kunnen verminderen.

Bewaren van Levitra pillen

Bewaar Levitra vardenafil erectiepillen bij kamertemperatuur tussen 15 en 30 graden Celsius. Houd het uit de buurt van hitte, vocht en licht. Over het algemeen is dit de manier om je erectiemiddelen te bewaren.

Hoe lang duurt het voordat Levitra-tabletten werken?

Levitra 20 mg moet ongeveer 30 tot 60 minuten voordat je intiem wordt ingenomen worden om het beste resultaat te krijgen. Levitra vardenafil pillen blijven tot maximaal 4 uur in het lichaam actief. Gedurende deze tijd is het mogelijk om een erectie te krijgen wanneer je opgewonden raakt.

Bijwerkingen Levitra erectiepillen

Alle erectiemiddelen en medicaties, ook Levitra vardenafil erectiepillen die vrij verkrijgbaar zijn, brengen het risico met zich mee dat ze bijwerkingen veroorzaken. Hoewel niet iedereen die de medicatie gebruikt de bijwerkingen ervaart, is het toch belangrijk om vertrouwd te raken met de ondersteunende literatuur die bij de verpakking van het geneesmiddel zit.

Bijwerkingen kunnen zijn:

  • Duizeligheid
  • Hoofdpijn
  • Problemen met de spijsvertering
  • Neusproblemen
  • Snellere hartslag
  • Rugpijn
  • Huid problemen
  • Slaperigheid

De hierboven genoemde bijwerkingen van Levitra is niet compleet. Meer informatie over de veiligheid van dit erectiemiddel is te vinden in de patiëntenbijsluiter, die in de verpakking zit of online te lezen is. 

Als je je zorgen maakt over bijwerkingen, ongeacht of deze hierboven of in de patiëntenbijsluiter staan vermeld, neem dan contact op met je arts voor advies.