Super P-force 160mg

superpforce-160mgEen erectiestoornis of impotentie treft mannen wereldwijd en dus ook in Nederland en Belgie. Doordat het problemen vaak enorm gevoelig ligt praten er veel mannen er eigenlijk nooit over. Maak je niet druk want de Super P-force erectiepillen zijn een oplossing die naast betaalbaar ook vrij online verkrijgbaar is zonder een recept van je huisarts.

Super P-Force-pillen vervaardigd door Sunrise Remedies zijn een combinatiemedicatie voor ED en voortijdige ejaculatie (PE). Probeer het voor veilige en effectieve resultaten. Sildenafil en Dapoxetine zijn de twee belangrijkste ingrediënten in Super P-Force-tabletten. Sildenafil, een fosfodiësterase type 5 (PDE5)-remmer, helpt bij de behandeling van ED. Het andere ingrediënt in het geneesmiddel, Dapoxetine, wordt gebruikt om PE te behandelen.

De ideale erectiepil! Zo krijg je een harde erectie ook nog de mogelijkheid om extra lang door te gaan tijden de seks.

Sterkte

160 mg 

Werkzame stof

Sildenafil Citraat en Dapoxetine

Fabrikant

Sunrise Remedies

Hoe werkt Super P-force

Sildenafil en Dapoxetine zijn de twee belangrijkste ingrediënten in dit erectiemiddel. 100 mg Super P-Force pillen bevatten 100 mg sildenafil en 60 mg dapoxetine. Sildenafil behoort tot de PDE5-remmers. Het ontspant de bloedvaten van de penis, wat leidt tot voldoende doorbloeding en het stimuleren van een erectie tijdens geslachtsgemeenschap.

Dapoxetine is een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Het helpt de serotoninespiegel te verhogen, wat resulteert in een langere ejaculatietijd. SuperP-Force combineert de twee bovenstaande chemische zouten voor een effect van maximaal 8 uur.

Gebruiksaanwijzing Super P force

  1. Super P-Force 100 mg pillen nemen met een glas water
  2. Neem niet meer dan één dosis in 24 uur.
  3. Neem de tablet 30 tot 60 minuten  voor enige seksuele activiteit in
  4. De erectiepil niet fijnmaken, malen, breken of kauwen
  5. Je kunt de 100 mg variant van Super P-Force op een lege maag innemen
  6. Vermijd het innemen van meer dan één dosis binnen 24 uur