Vidalista 20mg

vidalista-20mg-tadalafilVidalista 20 mg, dat tadalafil bevat, is zeer effectief bij de behandeling van erectiestoornissen (ED). In Nederland en België is tadalafil 20mg een erectiemiddel dat steeds meer wordt gebruikt. Vidalista erectiepillen helpen het PDE5-enzym in de penis te reguleren en helpt een stevige erectie te krijgen. Vidalista 20mg tadalafil wordt vervaardigd door een van de toonaangevende farmaceutische bedrijven, d.w.z. Centurion Laboratories.

Sterkte

20 mg

Werkzame stof

Tadalafil

Fabrikant

Centurion Laboratories

Hoe werkt Vidalista 20mg

Het hoofdbestanddeel van het geneesmiddel, Tadalafil, behoort tot een medicinale categorie van PDE5-remmers. Het PDE5-enzym is verantwoordelijk voor het afbreken van cyclisch Guanosine Monofosfaat (cGMP). Dit Erectiemiddel remt PDE5-enzymen, wat resulteert in verhoogde cGMP-waarden.

cGMP helpt de bloedvaten te ontspannen. Vandaar dat verhoogde niveaus van cGMP de bloedvaten in het penis gebied ontspannen. Ontspanning van de bloedvaten leidt tot een verhoogde bloedstroom in de penis. Zodra je opgewonden raakt is het krijgen van een erectie weer zoals vanouds mogelijk. 

Dosering Vidalista 20 mg

Vidalista erectiepillen zijn in verschillende doseringen verkrijgbaar. Het is een kwestie van testen om na te gaan welke vidalista erectiepil het beste werkt voor jou. In de meeste webshops voor erectiepillen is de vidalista 20mg, 40mg, 60mg en 80mg tadalafil verkrijgbaar. 


Nog geen ervaring met vidalista tadalafil pillen? Dan raden wij je aan om te beginnen met 20m tadalafil vidalista en wanneer dit niet voldoende werkt de dosering op te bouwen. De sterkste variant is 80mg tadalafil op de markt. In Nederland en Belgie zijn deze Vidalista erectiemiddelen vrij verkrijgbaar en online te bestellen zonder recept van je huisarts.

Hoe Vidalista 20 mg in te nemen

  • Neem Vidalista-tabletten minstens 30 minuten voordat u aan seksuele activiteit begint
  • Slik de hele pil door. Kauw of breek de tablet niet
  • Vermijd het innemen van meer dan één dosis binnen 24 uur

Veelgestelde vragen Vidalista 20mg

Lees hieronder de veelgestelde vragen die veel consumenten hebben over vidalista en tadalafil erectiepillen in het algemeen.

Hoe lang duurt het voordat Vidalista 20 werkt?

Het erectiemiddel begint binnen 30-60 minuten te werken. Neem de tablet dus minstens 30 minuten voor elke seksuele activiteit in.

Hoeveel Vidalista moet ik innemen?

Dit erectiemiddel moet worden ingenomen volgens de aanbevelingen van de medische professional. Gebruik geen zelfmedicatie en neem slechts één pil per 24 uur.

Is Vidalista een receptgeneesmiddel?

Vidalista 20 mg is online in Nederland en Belgie vrij verkrijgbaar. Er is dus in de meeste webwinkels geen recept van je huisarts vereist om erectiepillen te kopen. 

Maakt Tadalafil uw penis groter?

Tadalafil, het hoofdbestanddeel van Vidalista 20 mg, maakt je penis niet groter. Het helpt gewoon om de bloedtoevoer naar de penis te verhogen om een erectie te veroorzaken.

Is Tadalafil sterker dan Sildenafil?

Tadalafil werkt sneller dan Sildenafil en geeft minder bijwerkingen. Tadalafil kan tot 36 uur aanhouden, terwijl Sildenafil ongeveer 4 tot 6 uur aanhoudt.