Cenforce 100mg

cenforce-100mg-erectiepillenCenforce 100 mg is een erectiemiddel dat wordt gebruikt om impotentie bij mannen te behandelen. Het werkt door de bloedstroom naar de penis te stimuleren. Dit helpt bij de meeste mannen bij het krijgen en behouden van een erectie. Het behoort tot een klasse geneesmiddelen die fosfodiësterase type 5 (PDE 5) -remmers worden genoemd. De Cenforce 100mg sildenafil erectiepillen zijn vrij verkrijgbaar zonder recept.

 

Je kunt cenforce pillen op een lege maag of bij een maaltijd innemen. Je dient dit erectiemiddel in te nemen zoals beschreven in de bijsluiter. Neem het ongeveer een uur voor elke seksuele activiteit in. Hoewel de werktijd van persoon tot persoon verschilt, duurt deze meestal tussen de 30 en 1 uur. Belangrijk om te melden is dat je seksueel opgewonden moet worden voordat sildenafil haar werk kan doen.

Sterkte

100 mg

Werkzame stof

 Sildenafil Citraat

Fabrikant

Centurion Laboratories Pvt. Ltd.

Wat is Cenforce 100mg

Na het innemen van een cenforce erectiepil en je seksueel geprikkeld bent, zal dit erectiemiddel je helpen een erectie te krijgen. Cenforce 100mg pillen zullen echter niet helpen zonder enige seksuele stimulatie. Wij raden het nemen van cenforce niet vaker dan 1 maal per 24 uur. Als je voor het eerst erectiemiddelen gebruikt, begin dan met een lagere dosis, zoals 25 mg of 50 mg, en bouw dit geleidelijk op tot 100 mg Cenforce.

 

Cenforce 100 pillen zijn niet voor vrouwen en dus uitsluitend geschikt voor mannen met een erectiestoornis. Vermijd het gebruik van dit geneesmiddel als je ernstige hart- of leverproblemen hebt, onlangs een beroerte of hartaanval heeft gehad of hypotensie (lage bloeddruk) heeft. Vermijd autorijden nadat je cenforce erectiepillen hebt ingenomen, aangezien dit erectiemidel je duizelig kan maken. Vermijd tijdens het gebruik van dit geneesmiddel het gebruik van alcohol, omdat dit het risico op bijwerkingen verhoogt.

Hoe werken Cenforce pillen

Cenforce 100 mg pillen hebben een werkzame stof genaamd Sildenafil Citraat. Sildenafil behandelt erectiestoornissen door de activiteit van fosfodiësterase type-5 te remmen, een stof die van nature in de penis aanwezig is. De werkzame stof zit naast cenforce 100mg pillen ook in de bekende blauw pil viagra en kamagra.

Tijdens seksuele activiteit helpt Sildenafil Citraat bij het verwijden (ontspannen) van de bloedvaten. Bijgevolg is er een toename van het bloedvolume dat door het penisgebied van het lichaam stroomt. Dit mechanisme helpt mannen bij het krijgen en behouden van een stevige erectie. Na het innemen van een cenforce erectiepil is het dus weer genieten zoals vanouds. Zoals eerder geschreven is het belangrijk dat je opgewonden bent zodat je het maximale effect krijgt.

Cenforce 100mg in het kort

 • Neem een Cenforce-erectiepil van 100 mg 30 minuten tot 1 uur voor de seksuele activiteit;
 • Vermijd het innemen van meer dan één erectiepil van 100mg per dag;
 • Dit erectiemiddel kan met of zonder voedsel worden gebruikt;
 • Slik de tablet in zijn geheel door met een vol glas water zonder deze te breken of te kauwen

Bijwerkingen van Cenforce 100

Net als bij ieder ander medicijn is het mogelijk dat je te maken krijgt met lichte bijwerkingen. Over het algemeen is de kans op bijwerkingen van cenforce 100mg erectiepillen klein. Echter er kunnen bijwerkingen optreden bij het gebruik van 100 mg Cenforce.

De meeste zijn echter slechts tijdelijk en kunnen worden vermeden als je de erectiemiddelen op de juiste manier gebruikt Raadpleeg je arts als ze aanhouden of je ongerust bent.

Hieronder volgen enkele bijwerkingen van Cenforce 100 mg:

 • Hoofdpijn
 • Diarree
 • Pijn in spieren
 • Misselijkheid
 • Hoesten
 • Maagzuur
 • Pijn op de borst
 • Kortademigheid
 • Suizen in de oren

Zo bewaar je cenforce pillen

Houd de cenforce 100mg erectiemiddel uit de buurt van vocht, hitte en direct licht in een gesloten container bij kamertemperatuur. Uiteraard is het van groot belang de erectiepillen buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar verlopen medicijnen niet.

Interacties met eten en drinken:

Over het algemeen hoef je niet perse rekening te houden met wat je eet en drinkt wanneer je cenforce 100mg pillen wilt gaan gebruiken. Toch raden wij je aan het erectiemiddel niet te combineren met alcohol of grapefuit.

Alcohol en Cenforce 100

Cenforce 100 mg kan mogelijk jouw bloeddruk verlagen en alcohol kan dat effect versterken. Het gebruik van alcohol met Sildenafil kan problematisch voor je zijn, waardoor de bijwerkingen toenemen. Vermijd daarom ten koste van alles alcohol tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Grapefruit en cenforce 100mg

Als je Sildenafil 100mg Cenforce gebruikt, moet je voorkomen dat je dagelijks te veel grapefruit of grapefruitsap eet of drinkt. Grapefruit kan de hoeveelheid sildenafilcitraat in het lichaam verhogen, waardoor het langer duurt voordat het geneesmiddel inwerkt. Wijzig de hoeveelheid grapefruitproducten in het dieet niet zonder vooraf je arts te raadplegen.