Cenforce 150mg

cenforce-150mg-sildenafilCenforce 150 mg sildenafil behandelt impotentie (erectiestoornis) bij mannen. Het werkt door de bloedtoevoer naar het penisgebied van het lichaam te stimuleren. Dit helpt mannen een erectie te krijgen en te behouden. Het behoort tot de geneesmiddelenfamilie van fosfodiësterase type 5 (PDE 5)-remmers. Tijdens het onderzoeken van het mogelijke gebruik van PDE 5-remmers voor hypertensie en angina pectoris, ontdekten onderzoekers onbedoeld het vermogen ervan om erectiestoornissen bij mannen te behandelen.

Het is mogelijk om Cenforce erectiepillen op een lege maag of met voedsel te nemen. Neem cenforce 150mg sildenafil ongeveer een uur voordat je seksuele activiteiten onderneemt. Dit erectiemiddel zal e helpen een erectie te krijgen zodra je seksueel opgewonden bent. Het is belangrijk om te melden dat je wel opgewonden moet worden voordat cenforce erectiepillen werken.

Sterkte

150 mg

Werkzame stof

 Sildenafil Citraat

Fabrikant

Centurion Laboratories Pvt. Ltd.

Hoe werkt Cenforce 150mg

Sildenafil Citraat is een essentieel onderdeel van Cenforce 150. Het voorkomt dat fosfodiësterase type 5 (PDE5) zijn werk doet. PDE5 is een enzym dat aanwezig is in de penis van mannen. Wanneer de enzymwaarden bovengemiddeld zijn, verliest de penis zijn stevigheid omdat er minder doorbloeding is.

Sildenafil vermindert de hoeveelheid PDE5 in het penisgebied. Het helpt de bloedvaten te verwijden, waardoor het bloed gemakkelijker kan stromen. Hierdoor kan je weer als vanouds een erectie krijgen en behouden. Cenforce erectiepillen zijn verkrijgbaar naast de 150mg sildenafil ook in cenforce 100 en cenforce 200mg sildenafil. De werking is exact hetzelfde alleen is de ‘sterkte’ anders per cenforce pil.

Bijwerkingen cenforce erectiepillen

Hoewel Cenforce 150 enkele reactieve bijwerkingen bevat, zal je gezondheid er niet noemenswaardig onder lijden. Bovendien zullen deze symptomen verdwijnen zodra je lichaam aan dit erectiemiddel gewend is.

Hieronder bijwerkingen van cenforce pillen:

  • Blozen (warmte, roodheid of tintelend gevoel)
  • Hoofdpijn of duizeligheid
  • Maagzuur of misselijkheid
  • Abnormaal (wazig) zicht
  • Loopneus of verstopte neus
  • Slaapproblemen (slapeloosheid)
  • Spierpijn of rugpijn

Cenforce pillen bewaren

Houd Cenforce uit de buurt van vocht, hitte en direct licht in een gesloten container op kamertemperatuur. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar verlopen medicijnen niet. Op iedere verpakking van Cenforce 150mg sildenafil staat een houdbaarheidsdatum. Gebruik de erectiepillen niet na deze datum.

Interacties met eten en drinken:

Alcohol – Dit cenforce 150mg erectiemiddel kan de bloeddruk verlagen, wat kan worden versterkt door alcohol. Het gebruik van alcohol tijdens het gebruik van Sildenafil kan problemen veroorzaken en bijwerkingen versterken. Vermijd daarom ten koste van alles alcohol wanneer je Cenforce gebruikt.

Grapefruit – Als je Sildenafil gebruikt, consumeer dan niet regelmatig grapefruits of grapefruitsap of consumeer te veel grapefruits. Grapefruit kan ervoor zorgen dat de hoeveelheid sildenafilcitraat in het lichaam stijgt, waardoor het langer duurt voordat cenforce erectiepillen effect hebben.